Biyokür

8 Mart 2012 Perşembe

Biyokür Serum Kullanımı :

Biyokür Serum Kullanımı :

  Ürün temiz ve kurulanmış saç ve saç derisine uygulanmalıdır
  Saç serumu uygulandıktan sonra bir süre saç ve saç derisi su ile temas ettirilmemelidir.
  Uygulama sonrası saçın durulanmasına gerek yoktur.
  Serumu uyguladıktan sonra, saçınızı tarayarak doğal şekilde kurumasını sağlayabilirsiniz.
  Özellikle saç dökülmesi problemleri yaşayanlar her gün düzenli olarak serumu uygulamalıdır.
  Yeterli miktarda ürün saça uygulanır. 2-3 dakika dairesel hareketlerle hafifçe masaj yapılarak serumun saç derisine nüfuz etmesi sağlanır.

Biyokür Şampuan Kullanımı :

Biyokür Şampuan şaçlar su ile ıslatıldıktan sonra yeteri miktarda avcunuza döküp saç diplerine 1-2 dakika kadar masaj yaparak iyice köpürtüldükten sonra durulanmalıdır. gerektiğinde 2.kez uygulanabilir.

Biyokür 'Ün Faydaları :

Biyokür içierdiği 45'ten fazla bitki özüyle saç problemlerinizi çözmenize yardımcı olacak bir üründür. Biyokür içerisindeki aktif maddelerin dermatolojik testleri yapılmıştır ve hiç bir insan vücudunda alerjik bir reaksiyona rastlanmamıştır. BİYOKÜR, yediden yetmişe her yaş grubundan bay ve bayan herkesin gönül rahatlığı ile kullanabileceği Sağlık Bakanlığı bildirimli bir üründür.

Saçlarınız Dökülüyorsa, Tek Dostunuz BİYOKÜR !

Biyokür sadece saç tellerini değil aynı zamanda saç köklerini ve hücrelerini de besleyerek en alttan en üste kadar saçlarınızla ilgili her ihtiyacınızı karşılayacak yetenektedir. Biyokür düzenli kullanıldığı takdirde, saç dökülmelerini çoğu insanda tamamen ortadan kaldırmakta ve çok seyrek de olsa geri kalan insanlarda saç dökülmelerini minimum düzeye indirmektedir.

Biyokür Saç Seti, tarafımızdan önerilen şekilde ve düzenli olarak kullanıldığı takdirde birçok saç sorununu ortadan kaldıracak, daha canlı ve daha parlak saçlara kavuşmanızı sağlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder